Akuzohet për ndërhyrje në fytyrë, reagon ashpër bashkëshorti i Almedës: Ka bërë vetëm dy në…

Akuzohet për ndërhyrje në fytyrë, reagon ashpër bashkëshorti i Almedës: Ka bërë vetëm dy në…
Akuzohet për ndërhyrje në fytyrë, reagon ashpër bashkëshorti i Almedës: Ka bërë vetëm dy në…
Akuzohet për ndërhyrje në fytyrë, reagon ashpër bashkëshorti i Almedës: Ka bërë vetëm dy në…

Almeda Abazi, kohët e fundit është vënë në shënjestër të akuzave për ndërhyrje estetike në fytyrë

Ka shumë nga ata që mendojnë se ish Miss-i ka ndryshuar goxha në paraqitje dhe kjo falë operacioneve plastike.

Por pas këtyre akuzave ka reaguar bashkëshorti turk i Almeda Abazit i cili edhe ka sqaruar të gjithë. Tolgahan është shprehur për mediat e huaja: “Ka bërë vetëm dy ndërhyrje në hundë, por nuk ka pasur asnjë ndërhyrje tjetër. Habitem se si bëhen çështje dite disa foto të moshës 15 vjeçare”.intv

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/