Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedati...

Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedati...
Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedati...
Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedati...

Kjo pyetje mund të tingëllojë tronditëse. Po, as më pak e as më shumë sesa tronditëse.

Ama, këtë pyetje e ka bërë Vedat Bajrami, krahas një foto shokuese të kolegut të tij, Mensur Safqiu, i njohuri si Axha Sheq, shkruan "Kosovarja".

Nuk dihet se ku, si dhe pse është bërë kjo foto, por në këtë imazh, aktori nuk duket aspak mirë, madje vërtet le dyshime nëse ka vdekur.

Sigurisht, foto është shkëputur nga ndonjë xhirim i ndonjë prej video projekteve të "Stupcave", shkruan "Kosovarja".

Kur është fjala për "Stupcat", as vdekjen nuk mund ta marrim seriozisht dhe këtë e dëshmon edhe ky mbishkrim./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/