Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, Adriana Matoshit

Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, Adriana Matoshit
Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, Adriana Matoshit
Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, Adriana Matoshit

Aktorja e njohur e “O Sa Mirë”, Adriana Matoshi pritet që shumë shpejt të përballet me drejtësinë.

Prokuroria themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj aktores dhe ish-bashkëshortit të saj.

Aktakuza ka të bëjë me një diskotekë në Gjilan, që është në emër të aktores.

Prokuroria pretendeon se Matoshi me bashkëshort dhe dy ortakë tjerë kanë përdorë shenjën identike të logos “Disco Club Stop” që është pronë e Fitim Rashitit.

Të përfshirët në aktakuzë mohojnë pretendimet e Rashitit.

Ndërsa kjo aktakuzë ka vënë në pah edhe një detaj tjetër, aktorja Adriana Matoshi nuk e ka pranuar se ka regjistruar biznes në emrin e saj, pasi bashkëshorti i saj dhe shokët e tij nuk kanë mundur të jenë pronarë, pasi kanë pasur borxhe në ATK dhe Komunë. /Insajderi/

Adriana Matoshi

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/showbiz/