Adriana Matoshi nuk e kursen kolegun, e quan edhe kështu

Adriana Matoshi nuk e kursen kolegun, e quan edhe kështu
Adriana Matoshi nuk e kursen kolegun, e quan edhe kështu
Adriana Matoshi nuk e kursen kolegun, e quan edhe kështu

Është njëri nga serialet më të shikuara në vend, dhe aktorët e tij janë kthyer nga më të preferuarit e publikut, shkruan Kosovarja.

Adriana Matoshi e shumë të tjerë janë të komentuar jashtë mase në publik për rolin e tyre komik dhe shumë të dashur. Ata në shumicën e rasteve merën më problematikat dhe ngjarjet që ndodhin në popull, kryesisht shfaqin situatat aktualë të popullit, ku edhe kjo i bën që të jenë të pranishëm në ambientet familjarë.

Aktorët kanë treguar dhe një relacion të mirë në mes vetë , shumica prej tyre mbajnë kontakte edhe jashtë punës që i lidh. Adriana ka treguar afërsi të madhe më shumë prej tyre. Në një publikim që ka bërë bashkë më kolegun Kushtrim Qerimi i cili në seria luan rolin e “Rrahomonit’.  Kushtrimi në serial ka një karakter dhe veshje interesante, i tillë është edhe në këtë fotografi ku Adriana e ka quajtur ‘Korenado Pasionet e fshehta’. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/