Adea Pula ish të dashurit: Sa herë që provon të më harrosh...

Adea Pula ish të dashurit: Sa herë që provon të më harrosh...
Adea Pula ish të dashurit: Sa herë që provon të më harrosh...
Adea Pula ish të dashurit: Sa herë që provon të më harrosh...

Adea Pula nuk po mund t’i qëndroj indiferente dot shtypit rozë, andaj tendenca për të rënë në sy është e vazhdueshme, shkruan Kosovarja.

Tani, nuk është as këngëtare e nuk i takon asnjë profesioni tjetër që do e mbante kaq në qendër të vëmendjes, por si duket po mjaftojnë linjat shpërthyese për ta bërë pëherë e më të përfolur.

Veç kësaj, edhe lidhjet me partner të njohur për opinion kanë ndikuar që Adea të bëhet lajm për mediet.

Ndërsa me postimin e fundit, shihet qartë tendenca e Adeas për t’u vënë re, duke publikuar një imazh tejet joshës dhe bashkë me të edhe një përshkrim ‘goditës’.

“Sa herë që provon të më harrosh”, ka shkruar ajo, me ç’rast aludimet se një ‘goditje’ e tillë i’u adresua ish-it të saj, nuk janë të paqëndrueshme.

/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/