A po mbanë dietë Egzona? E zbulon...

A po mbanë dietë Egzona? E zbulon...
A po mbanë dietë Egzona? E zbulon...
A po mbanë dietë Egzona? E zbulon...

Është ndër nuset më të komentuara, kjo nga që hyri në një familje këngëtarësh, shkruan Kosovarja.

Që nga fillimi u përfol për çdo lëvizje dhe vazhdon akoma të jetë në qendër të vëmendjes

Pas lindjes, Egzona u kritikua shumë për linjat, por që arriti me shumë sukses t’i rikthej ato.

Jo rrallë me ndjekësit ndanë ushqime në rrjetet sociale, ku edhe kësaj here nuk e ka lënë anash ëmbëlsirën.

E tash, a është apo jo duke mbajtur dietë? Por, pak ëmbëlsirë ndoshta i nevoitet.../Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/