A mund ta paramendoni çfarë nxënësi ishte Ermal Fejzullahu? Ja faktet...

A mund ta paramendoni çfarë nxënësi ishte Ermal Fejzullahu? Ja faktet...
A mund ta paramendoni çfarë nxënësi ishte Ermal Fejzullahu? Ja faktet...
A mund ta paramendoni çfarë nxënësi ishte Ermal Fejzullahu? Ja faktet...

Ermal Fejzullahu është i pa ndalshëm kur bëhet fjalë për muzikë.

Është kudo dhe përherë i suksesshëm. Këngëtari është gjithashtu edhe baba i përkushtuar, ndonëse me mungesë të theksuar të kohës, shkruan “Kosovarja”.

Ermalin e njohim që kur ishte fëmijë, që kur u shfaq me këngën e famshme “Trashe”, duke vazhduar kështu deri në majat e suksesit që e jeton sot.

A ju merr mendja se çfarë nxënësi ishte këngëtari i shumë hiteve? Ai, e tregon këtë gjë për revistën “Kosovarja”.

“Kam qenë nxënës i mirë, i gjallë dhe i zhurmshëm”, thotë Ermali./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/