A ju kujtohet Nora Muçaj? Ja sa ka ndryshuar e sa i është rritur djali

A ju kujtohet Nora Muçaj? Ja sa ka ndryshuar e sa i është rritur djali
A ju kujtohet Nora Muçaj? Ja sa ka ndryshuar e sa i është rritur djali
A ju kujtohet Nora Muçaj? Ja sa ka ndryshuar e sa i është rritur djali

Nora Muçaj këngëtare e aktore që u popullarizua mjaftë rreth vitit 2000 e tutje, me këngë e videoklipe mjaftë të bukura, e pati një pauzë të gjatë në muzikë, për tu rikthyer sërish pas disa vitesh heshtje, shkruan "Kosovarja".

Rikthimi i dytë i këngëtares po ashtu rezultojë i suksesshëm, por nuk kaloj pa një mori thashethemesh, te cilat edhe i penguan.

E, nuk shkoj shumë dhe Nora e gjeti dashurinë e jetës. Ajo u lidh me këngëtarin e talentuar Mark Marku, me të cilin edhe u martua. Ata tashmë kanë edhe një djalë, Lekën simpatik, shkruan "Kosovarja".

Edhe në rolin e nënës, Nora po duket mjaftë bukur. Ajo këto kohë po qëndron larg çdo aktiviteti artistik./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/