A jeni gati për bombën e radhës në estradë? Quhet Ermelinda!

A jeni gati për bombën e radhës në estradë? Quhet Ermelinda!
A jeni gati për bombën e radhës në estradë? Quhet Ermelinda!
A jeni gati për bombën e radhës në estradë? Quhet Ermelinda!

Mund të përkufizohet edhe vetëm me një fjalë: e mrekullueshme, por për të mund të flitet edhe gjerë e gjatë.

Është Ermelinda Gjergji, bomba e re e muzikës shqiptare, këngëtarja që është gati për ti lënë prapa shumë nga ato që konsiderohen simbole të bukurisë, stilit, elegance, etj.

Po, kush është Ermelinda? Ajo ka 26 vjeç, është nga Vitia, por jeton dhe punon në Zvicër.

"Me muzikë kam filluar të merem qysh e vogël, kam kryer shumë kurse të muzikës në Itali. Kënga ime e parë që kam realizuar ka qenë "Buzën reme" , e cila ka rezultuar të jetë e klikuar dhe e pëlqyer mjaft nga masa. Dhe, një këngë tjetër që kam realizuar me klip e titulluar "Rollin". Gjithashtu dhe dy tjera vetë me tekst.
Aktualisht, jam duke punuar fortë për dy projekte, të cilat pretendoj t'i lansoj përgjatë muajit dhjetor, dhe në 2018-ën , do të bëj një bashkëpunim të fortë, që po e lë surprizë", thotë ylli i ardhshëm i botës së muzikës.

Fotot e saj flasin më shumë se një mijë fjalë, andaj shikoni me kujdes./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/