A është kjo fotoja më e bukur që ka publikuar ndonjëherë Aida Doçi?

A është kjo fotoja më e bukur që ka publikuar ndonjëherë Aida Doçi?
A është kjo fotoja më e bukur që ka publikuar ndonjëherë Aida Doçi?
A është kjo fotoja më e bukur që ka publikuar ndonjëherë Aida Doçi?

Tiparet që duhet poseduar një artist i kompletuar, mund të thuhet me plotë të drejtë se i gëzon Aida Doçi, shkruan Kosovarja.

Këtë veçse, e ka dëshmuar tashmë për të disatën herë, ndonëse as nga paraqitjet fizike nuk del të qëndrojë keq.

Përkundrazi, dukja përherë e më e freskët e saj, vërtetë bie në sy dhe është për t’u adkiruar, meqë gjithmonë kujdesi duket më i shtuar edhe pa zhveshjen e ekzagjëruar dhe pa pikë shije, siç rastit me koleget e saja.

Tani, sapo ka publikuar një imazh teksa përfshinë të gjitha elemente që veçse u cekën më lartë, vetëm se bukuria e rrezatimi kësaj radhe i kanë dhënë një nur të jashtëzakonshëm këngëtares së dashur.

Për më tepër ju mbetet t’a vlerësoni.

/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/