A është kjo fotografia më e ëmbël e Kaias së Teutës?

A është kjo fotografia më e ëmbël e Kaias së Teutës?
A është kjo fotografia më e ëmbël e Kaias së Teutës?
A është kjo fotografia më e ëmbël e Kaias së Teutës?

Edhe pse ajo ende është shumë e vogël dhe nuk di të përdorë rrjetet sociale, ka grumbulluar një numër goxha të madh të ndjekësve, shkruan Kosovarja.

Po t’i shohim fotografitë e saj, Kaia të shkrinë, është një fëmijë i ëmbël dhe shumë e dashur.

E natyrisht s;ka si të jetë ndryshe, duke marrë parasysh se po rritet nga një nënë e zonja të cilën e adhurojnë një pjesë e madhe e publikut.

Me rastin e festës së nëntorit, Kaia dukej e mrekullueshme.

E për këtë flet vet fotografia e cila padyshim se është pëlqyer dhe komentuar shumë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/