A është Genta këngëtarja me gjoksin më të madh në estradë, apo...?

A është Genta këngëtarja me gjoksin më të madh në estradë, apo...?
A është Genta këngëtarja me gjoksin më të madh në estradë, apo...?
A është Genta këngëtarja me gjoksin më të madh në estradë, apo...?

Një kohë ishte në trend që këngëtaret ti rrisnin gjokset. Disa prej tyre e kanë bërë këtë gjë, e disa...

Ka edhe nga ata që kanë preferuar që ta zvogëlojnë numrin e gjoksit, siç bije fjala, Çiljeta, shkruan "Kosovarja".

Po, kush është këngëtarja me gjoksin më të madh në estradë? Me sa duket listën e kryeson Genta Ismajli, e cila nuk ka intervenuar në gjoks dhe përmasat i ka natyrale.

Këngëtarja e njohur sapo ka publikuar videoklipin e këngës me titull "Papi" /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/