A e pat ‘huqjen’ e Angela Martinit në ditën e martesës…Këpucët e saj…

A e pat ‘huqjen’ e Angela Martinit në ditën e martesës…Këpucët e saj…
A e pat ‘huqjen’ e Angela Martinit në ditën e martesës…Këpucët e saj…
A e pat ‘huqjen’ e Angela Martinit në ditën e martesës…Këpucët e saj…

Angela Martini u martua pak ditë më parë me miliarderin rumun.

Për këtë pati reagime dhe komente të ndryshme, si positive ashtu edhe negative.

E si çdo femër tjetër që ëndërron të vesh fustanin e bardhë, padyshim se kjo gjë nuk do t’i ikte as modeles shqiptare.

Atë ditë ajo u duk shumë bukur në krahët e burri të saj, por ajo që ra në sy, janë këpucët e saj të cilat pos atë ditë, i ka përdorur edhe më parë.

Shikoni vet fotografit më poshtë…/OraInfo

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/