A e keni ditur se Adelina Emini e ka një motër si Kim Kardashian

A e keni ditur se Adelina Emini e ka një motër si Kim Kardashian
A e keni ditur se Adelina Emini e ka një motër si Kim Kardashian
A e keni ditur se Adelina Emini e ka një motër si Kim Kardashian

Vjosa tash e sa vite merret me muzikë të zhanrit popullor, por si duket muzika nuk është profesioni i vetëm i këngëtares, ajo punon si zyrtare për të drejtat e njeriut në Ministri të Punës dhe Mirëqenies sociale, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja numëron shumë këngë solo por dhe bashkëpunime, e bukur do ishte edhe një këngë ta kenë motrat Adelina dhe Vjosa që në të ardhmen duhet ta kenë parasysh, do dilte një projekt shumë i bukur në mes tyre.

Vjosa gjithmonë është shfaqur elegante dhe e bukur por askush nuk e ka vënë re ngjashmërinë e saj me të famshmen Kim Kardashian.

Përndryshe kohëve të fundit shoqërohet edhe më Fjolla Morinën ku ishte pjesë e festës se ditëlindjes se saj. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/