Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar

Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar
Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar
Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar

'Machupo' është virusi i cili ka kontaminuar paracetamolin P/500.

Paracetamoli që vjen me këtë virus është i bardhë dhe me shumë shkëlqim, transmeton lajmi.net

Virusi Machupo vjen si burim nga përshtyma, urina dhe fekalet e brejtësve të infektuar. P/500 është i kontaminuar me patogjen, duke paraqitur një rrezik të madh të infeksioneve.

Konsiderohet si një nga viruset më të rrezikshme në botë, me një shkallë të lartë të vdekshmërisë.

Prandaj, keni kujdes gjatë blerjes së paracetamolëve.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/shendetesi/