Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar

Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar
Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar
Virusi vdekjeprurës ‘Machupo’ buron nga brejtësit e infektuar

'Machupo' është virusi i cili ka kontaminuar paracetamolin P/500.

Paracetamoli që vjen me këtë virus është i bardhë dhe me shumë shkëlqim, transmeton lajmi.net

Virusi Machupo vjen si burim nga përshtyma, urina dhe fekalet e brejtësve të infektuar. P/500 është i kontaminuar me patogjen, duke paraqitur një rrezik të madh të infeksioneve.

Konsiderohet si një nga viruset më të rrezikshme në botë, me një shkallë të lartë të vdekshmërisë.

Prandaj, keni kujdes gjatë blerjes së paracetamolëve.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/