Si ta zbuloni nëse jeni prekur nga kanceri i gjirit, përmes limonit

Si ta zbuloni nëse jeni prekur nga kanceri i gjirit, përmes limonit
Si ta zbuloni nëse jeni prekur nga kanceri i gjirit, përmes limonit
Si ta zbuloni nëse jeni prekur nga kanceri i gjirit, përmes limonit

Si ta zbuloni nëse jeni prekur nga kanceri i gjirit, duke përdorur limonMund të ngjajë e pamundur, por limoni po ndihmon gratë në Britaninë e Madhe që të zbulojnë simptomat e kancerit të gjirit.

Mesazhi i rëndësishëm është përhapur pas një postimi të kohëve të fundit nga “World Know Your Lemons”, në të cilën shfaqet limonët në një kuti vezësh dhe përshkruajnë simptomat e ndryshme të kancerit të gjirit.

Sipas themeluesve të kësaj fushatë, besohet se kjo është një ndër format më të lehta për t’u ardhur në ndihmë grave që të zbulojnë nëse janë prekur nga kjo sëmundje.

“Disa pacientë nuk duan të flasin për gjinjtë ose të shohin ato”, ka thënë Corrine Beaumont, ideatorja e kësaj fushate.

Fushata për njohjen e simptomave të kancerit të gjirit ka filluar në vitin 2003 dhe është përkthyer në 16 gjuhë, duke u ardhur në ndihmë edhe grave në SHBA dhe Liban.

Simptomat e kancerit të gjirit të prezentuara përmes limonit mund t’i shikoni në fotografinë e mëposhtme. Sigurohuni që këtë informacion ta ndani edhe me mikeshat e juaja.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/