Si ta ulni tensionin e lartë pa asnjë mjekim

Si ta ulni tensionin e lartë pa asnjë mjekim
Si ta ulni tensionin e lartë pa asnjë mjekim
Si ta ulni tensionin e lartë pa asnjë mjekim

Hipertensioni ose i njohur dhe ndryshe si tensioni i lartë i gjakut është një nga problemet më të zakonshme që njerëzit hasin.

Secili nga ne mund të vuaj në të ardhmen nga kjo sëmundje pavarësisht nëse ne kujdesemi për dietën tonë ushqimore ose jo.

Edhe pse në këto raste rekomandohet mjekim, ato zakonisht kanë efekte anësore prandaj ne sot po ju rekomandojmë një mjekim natyral i cili nuk kërkon asnjë medikament. Por gjithsesi është shumë e rëndësishme që të mos konsumoni asgjë pa u këshilluar me mjekun tuaj.

Receta

Lëngu i limonit

Ujë

Disa feta limoni

Përgatitja:

Me kujdes shtrydhni lëngun e limonit në një gotë me ujë dhe konsumojeni përditë në mëngjes me stomak bosh.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/shendetesi/