Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin

Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin
Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin
Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin

Ju ndoshta keni dëgjuar që karota është e shëndetshme, veçanërisht për sytë, dhe kjo është më se e vërtetë.

Beta­carotene, një lloj i vitaminës A, që është në përbërje të saj, ndihmon në retinë dhe pjesë të tjera të syrit, duke bërë që kjo shqisë të funksionojë pa probleme.

Sallata jeshile e pasur me antioksidantë është po ashtu e shëndetshme. Studimet kanë treguar se konsumimi i saj ul rrezikun e dëmtimit të syve. Të shëndetshme për përmirësimin e shikimit konsiderohen po ashtu edhe e verdha e vezës, frutat e pyllit, lajthitë dhe peshku.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në