Pesë përfitime shëndetësore të spiritualitetit dhe lutjeve

Pesë përfitime shëndetësore të spiritualitetit dhe lutjeve
Pesë përfitime shëndetësore të spiritualitetit dhe lutjeve
Pesë përfitime shëndetësore të spiritualitetit dhe lutjeve

Çfarë do të thotë të jesh spiritual? A mund të jem spiritual nëse jam ateist? A jam ende spiritual nëse nuk ndjek rregullat e fesë sime?

Këto janë disa pyetje që i bëjmë vetes kur kur ballafaqohemi me prirjet tona shpirtërore.

Sot ekziston një sasi e madhe e provave që lidhin spiritualitetin dhe lutjet me mirëqenien e përgjithshme.

Më poshtë po ua paraqesim disa nga perfitimet, transmeton Indeksonline.

Spiritualiteti mund të parandalojë depresionin;
Spiritualiteti mund të ul rastetet e vetëvrasjeve;
Spiritualiteti ju mundëson një familje të lumtur;
Spiritualiteti ju ndihmon që të ballafaqoheni më mirë me situata të ndryshme;
Njerëzit spiritual jetojnë më gjatë.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/shendetesi/