Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!

Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!
Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!
Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!

Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!

Mjekët po u bëjnë thirrje njerëzve që janë mbi moshën 40 vjeç për të ndaluar marrjen e Ibuprofen sepse rreziqet mund të jenë më të mëdha se përfitimet.

Ibuprofen mund të zvogëlojë përkohësisht dhimbjen e një dhimbje koke, por mund të rrisë ndjeshëm shanset për të marrë sëmundje të zemrës!

Ata thonë se edhe me përdorim afatshkurtër, Ibuprofeni mund të rrisë mundësinë e një sulmi në zemër me gati 20%.

Përdorni mënyra dhe përbërës natyral që mund të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve ashtu si edhe ju të merrni përfitimet duke lënë mënjanë efektet e ashpra të këtyre barnave.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/