Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës

Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës
Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës
Mu00ebnyra qu00eb e zhduk aromu00ebn e hudhru00ebs

Sa do që ruhemi nga përdorimi i saj, jo gjithmonë mund ti shpëtojmë konsumit të hudhrës, kjo edhe për shkak se ka një sërë dobish shëndetësore.

Për shkak të përbërjes së sulfurit, hudhra, lëshon një aromë të rëndë e cila zhduket vetëm pas disa orësh nëpërmjet djersës dhe frymës.

Por sa siklet është komunikimi në momentet e para pasi keni ngrënë hudhër… Si të shpëtoni prej saj?! Mjafton që të konsumoni një kokërr mollë, pak pasi keni ngrënë hudhër.

Kjo pasi enzimat e mollës veprojnë me përbërësit e hudhrës, duke zhdukur aromën e rëndë të saj.

Nëse më parë e keni ditur se mjafton të pini çaj jeshil, qumësht, apo të hani majdanoz, tashmë zgjidhja është më e thjeshtë, mjafton një kokërr mollë.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/shendetesi/