Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës

Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës
Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës
Mënyra që e zhduk aromën e hudhrës

Sa do që ruhemi nga përdorimi i saj, jo gjithmonë mund ti shpëtojmë konsumit të hudhrës, kjo edhe për shkak se ka një sërë dobish shëndetësore.

Për shkak të përbërjes së sulfurit, hudhra, lëshon një aromë të rëndë e cila zhduket vetëm pas disa orësh nëpërmjet djersës dhe frymës.

Por sa siklet është komunikimi në momentet e para pasi keni ngrënë hudhër… Si të shpëtoni prej saj?! Mjafton që të konsumoni një kokërr mollë, pak pasi keni ngrënë hudhër.

Kjo pasi enzimat e mollës veprojnë me përbërësit e hudhrës, duke zhdukur aromën e rëndë të saj.

Nëse më parë e keni ditur se mjafton të pini çaj jeshil, qumësht, apo të hani majdanoz, tashmë zgjidhja është më e thjeshtë, mjafton një kokërr mollë.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/