Këto janë vajrat esenciale për hidratimin e lëkurës së thatë

Këto janë vajrat esenciale për hidratimin e lëkurës së thatë
Këto janë vajrat esenciale për hidratimin e lëkurës së thatë
Këto janë vajrat esenciale për hidratimin e lëkurës së thatë

Dimrat mund ta bëjnë lëkurën tuaj të thatë dhe për të trajtuar lëkurën e thatë, zgjidhja më e mirë është përdorimi i vajrave esenciale për të hidratuar lëkurën.

Janë disa nga vajrat esenciale që janë të dëshmuara për hidratim të lëkurës së thatë.

Livanda– Përveç aromës së saj magjike, vaji esencial me livanda është shumë i njohur për trajtim të lëkurës së thatë, transmeton Indeksonline.

Vaji esencial nga farat e karotës– Ndihmon në nxitjen e shëndetit të lëkurës duke rritur rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Vaji esencial me bazë karotën është jashtëzakonisht i dobishëm për lëkurën e thatë.

Trëndafili– Ky vaj esencial me aromë të mrekullueshme ndihmon në uljen e acarimit të lëkurës gjatë temperaturave të ulëta.

Kamomili- Vaji nga ekstrakti i kamomilit ka aftësinë për të luftuar shenjat e plakjes, duke siguruar lagështi në lëkurë të thatë.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/