Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë
Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë
Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

Kanceri në përgjithësi është një sëmundje e fshehur, simptomat e të cilës vërehen vështirë dhe në faza të avancimit të sëmundjes.

Njëlloj ndodh edhe me kancerin e gjirit.

Ndër shenjat të cilën pothuajse të gjithë e injorojmë është ajo e nishaneve në trup.

Shfaqja e papritur e nishaneve nëpër trup mund të jetë një tregues se po përballeni me kancer të gjirit.

Andaj, një kontrolle rutinë tek mjeku do të ishte një hap i duhur./Indeksonline/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/