Kështu duhet ta masazhoni beben tuaj

Kështu duhet ta masazhoni beben tuaj
Kështu duhet ta masazhoni beben tuaj
Kështu duhet ta masazhoni beben tuaj

Për të gjithë ju zonja që sapo jeni bërë nëna, ne kemi sjell një video sonte që ta shihni se si duhet ta masazhoni beben tuaj për një gjumë më të mirë, shkruan “Kosovarja”.

Tashmë ju keni lindur, dhe keni kohë më shumë që të qëndroni pranë bebes suaj.

E përderisa nuk keni obligime të tjera, juve përveç obligimeve rreth përkujdesit të bebes suaj, iu japim edhe një ide apo obligim shtesë.

Në videon e më poshtme shihet një nënë duke i bërë masazh të voglit të saj. Dhe kjo ide nuk është e keqe që edhe ju të filloni t’i masazhoni bebet tuaja.

Kjo rekomandohet sigurisht edhe nga pediatri për shumë nëna.

Ju mund të filloni me masazhin lehtë duke e lëmuar shpinën e bebes suaj, po ashtu me këtë ritëm filloni ia lëmoni edhe duart e këmbët dhe barkun.

Një masazh të lehtë edhe kokës së bebes suaj do i bënte mirë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/