Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër

Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër
Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër
Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër

Është konsideruar së fundmi si gjetja e shekullit në gatim dhe gjithashtu si një ndër përbërësit kryesor të kozmetikës BIO. Bëhet fjalë për vajin e kokosit dhe gjithë vlerat që përmban ky produkt.

Sipas një studimi të Universitetit të Cambridge, vaji i kokosit tani do të përdoret edhe për të larguar riskun e ndonjë ataku kardiak të mundshëm nëse ju e konsumoni për çdo ditë për të paktën 4 javë rresht pa ndaluar.

Nëse ju keni premisa për sëmundje të zemrës pasi analizat nuk ju kanë dalë fort mirë ose nëse në historikun e familjes tuaj zakonisht familjarët apo të afërmit kanë vuajtur nga sëmundje të zemrës, bëni mirë të merrni masa paraprakisht.

Ju mund ta përdorni vajin e kokosit si një zëvendësues të vajit të ullirit ose ndonjë vaji tjetër që përdorni për gatim, ose mund ta konsumoni me lugë pasi e keni shkrirë. Mënyra apo forma si e përdorni, mbetet në dorën tuaj, ajo çka s’duhet të anashakaloni në asnjë mënyrë është përdorimi i tij në mënyrë konstante. /Blitz

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/shendetesi/