Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër

Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër
Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër
Keni probleme me zemrën? Vaji i kokosit ju vjen në ndihmë më shumë se çdo ilaç tjetër

Është konsideruar së fundmi si gjetja e shekullit në gatim dhe gjithashtu si një ndër përbërësit kryesor të kozmetikës BIO. Bëhet fjalë për vajin e kokosit dhe gjithë vlerat që përmban ky produkt.

Sipas një studimi të Universitetit të Cambridge, vaji i kokosit tani do të përdoret edhe për të larguar riskun e ndonjë ataku kardiak të mundshëm nëse ju e konsumoni për çdo ditë për të paktën 4 javë rresht pa ndaluar.

Nëse ju keni premisa për sëmundje të zemrës pasi analizat nuk ju kanë dalë fort mirë ose nëse në historikun e familjes tuaj zakonisht familjarët apo të afërmit kanë vuajtur nga sëmundje të zemrës, bëni mirë të merrni masa paraprakisht.

Ju mund ta përdorni vajin e kokosit si një zëvendësues të vajit të ullirit ose ndonjë vaji tjetër që përdorni për gatim, ose mund ta konsumoni me lugë pasi e keni shkrirë. Mënyra apo forma si e përdorni, mbetet në dorën tuaj, ajo çka s’duhet të anashakaloni në asnjë mënyrë është përdorimi i tij në mënyrë konstante. /Blitz

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/