Erëza më e fuqishme që shkatërron herpesin, kandidën dhe virusin e gripit

Erëza më e fuqishme që shkatërron herpesin, kandidën dhe virusin e gripit
Erëza më e fuqishme që shkatërron herpesin, kandidën dhe virusin e gripit
Erëza më e fuqishme që shkatërron herpesin, kandidën dhe virusin e gripit

Kjo erëz është kaq shumë e fuqishme saqë mund të kryejë shumë funksione njëkohësisht.

Ajo mund të trajtojë infeksionet e ndryshme, bakteriet e rënda dhe irritimet. 

Bëhet fjalë për trumzën, e cila është e përdorur zakonisht për trajtimet e ndryshme të lëkurës, produktet e larjes dhe sigurisht në gatim.

Bima e trumzës është përfekte edhe për të trajtuar problemet mendore, si ankthi, depresioni dhe pagjumësia. 

Po ashtu, trumza përmirëson edhe problemet e gjakut dhe ato me memorien.

Madje, nëse doni ta dini ajo përdoret edhe si një medikament shumë i fuqishëm për të trajtuar dhimbjet e shputave të këmbës tëk atletët. 

Një tjetër përdorim shumë i rëndësishëm i trumzës është që shkatërron herpesin, kandidën dhe virusin e gripit.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/shendetesi/