​Bishtajoret ua zgjasin jetën

​Bishtajoret ua zgjasin jetën
​Bishtajoret ua zgjasin jetën
​Bishtajoret ua zgjasin jetën

Bishtajoret janë ushqimet që duhet t’i konsumoni çdo ditë nëse dëshironi të jetoni gjatë.

Konsumimi i rregullt i fasuleve, bizeleve, mashurkave është shumë i dobishëm për shëndetin tuaj pasi që rregullojnë nivelin e sheqerit në gjak, ulin shanset për diabet, sëmundje të zemrës, probleme të tretjes dhe ndihmon në mbajtjen nën kontroll të masës trupore.

Studimet e fundit kanë treguar se bishtajoret janë të pasura me proteina, magnez, kalcium, zink e plotë vlera tjera ushqyese të cilat do të iu bëjnë të jetoni gjatë dhe shëndetshëm.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/shendetesi/