Kosovarja: Albulena Ukaj

Kosovarja: Albulena Ukaj

Revista Kosovarja prej kohësh shitet edhe në verzionin online. Kjo mënyrë e re dhe e avancuar, e ka afruar edhe më shumë lexuesin me revistën me traditën më të gjatë në tregun medial. Kosovarja, është magazina e vetme që targeton të gjitha shtresat e shoqërisë, duke servuar tema të trajtuara profesionalisht, intervista me njerëz nga jeta politike, kulturore dhe shoubizi. "Kosovarja", sjellë rrëfime të personave me përvoja unike, njerëz "më ndryshe", etj.

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/revista/