Memini vero inquam id mihi magnum videtur
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...

Ka krijuar sensacion e ka bërë bujë fotosesioni me të brendshme i modeles bukuroshe Marigona Fazliu. Dizajneri i modës, Egzon Kazagiqi, krijoi një koleksion të brendshmesh...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
I lumtur apo i mërzitur?

...zgjohesh në mëngjes dhe i ke dy mundësi: të fillosh ditën i lumtur, i disponuar, i pushuar ose ta fillosh ditën i mërzitshëm, i mjerë, i lodhur... Mirëmëngjesi...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...

Bukën e hanë mes lotësh. E rrethuar me fotografitë, rrobat e gjësendet e tyre, e shtynë jetën, e cila thotë se për të ka qenë e rëndë dhe e padrejtë. Kjo është...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

Afirmimi i shqiptarëve në botë, në aspektin afarist, dita-ditës është gjithnjë e më i madh. Mirëpo, në këtë aspekt i veçantë është Bekim Brestovci, i cili është...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Basri Çapriqi ky personalitet i rrallë

Basri Çapriqi u lind më 15 janar 1960, në Krythë të Ulqinit. Ndërroi jetë në Prishtinë, më 14 janar 2018. Një ditë pa i mbushur të 58-at iku nga kjo botë, për të...