Trendet e 2018-ës po na surprizojnë…Vajza bëjini tuajat këto këpucë!

Trendet e 2018-ës po na surprizojnë…Vajza bëjini tuajat këto këpucë!
Trendet e 2018-ës po na surprizojnë…Vajza bëjini tuajat këto këpucë!
Trendet e 2018-ës po na surprizojnë…Vajza bëjini tuajat këto këpucë!

Këpucët janë mjaft të rëndësishme për tu kombinuar me veshjen e çdo vajze.

Përveç se të bukura ato kërkojnë këpucë të rehatshme dhe komode. Të qëndrosh mbi taka nuk është aq e thjeshtë, por në qoftë se gjeni të duhurat është e sigurt që nuk do ta keni probleme.

Shtëpitë e modës kanë prezantuar koleksionet e reja të këpucëve për vitin 2018. Mëposhtë do të shihni disa prej modeleve më “in”./Blitz.al/

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/per-jete/