Trego si e vendos unazën dhe zbulo çfarë personi je

Trego si e vendos unazën dhe zbulo çfarë personi je
Trego si e vendos unazën dhe zbulo çfarë personi je
Trego si e vendos unazën dhe zbulo çfarë personi je

Kjo bazohet në atë se preferencat e njerëzve janë aq të ndryshme sa edhe vet njerëzit.

Edhe dëshirat për ta vënë unazën në gisht ndryshojnë.

Këtu do të paraqesim domethënien e vënies së unazës në gishta:
Gishti i madh – paraqet logjikët dhe fuqinë e vullnetit, kujdeset për personalitetin dhe kontrollon veprimet. Megjithatë është simbol i fuqisë si dhe mendimeve te pavarura dhe lirisë.
Gishti tregues – Paraqet nevojën për të arritur ego dhe krijim të autoritetit. Vlen të ceket se mbretërit mbanin unaza në gishtin tregues. Pasi që mendohej se ky gisht ishte shumë i fuqishëm.
Gishti i mesëm – Është i lidhur me qëllimin e jetës. Njerëzit që mbajnë unazë në këtë gisht, zakonisht kanë dëshirë të jenë në qendër të vëmendjes.
Gishti i unazës – Paraqet lidhjen me zemër, pasi thuhet se ky gisht është i lidhur me arterien e cila kalon në zemër.
Gishti i vogël – paraqet siguri në biznes dhe lidhje personale. Është shenjë që personi dëshiron ta tërheqë vëmendjen e të tjerëve.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/