Tre lot festivë !

Tre lot festivë !
Tre lot festivë !
Tre lot festivë !

Ka diçka që u gëzon edhe kur jeni të lënduar dhe ka diçka që u lëndon edhe gjatë gëzimit.

Ka diçka që u bën me lot nga e kaluara pikëlluese dhe ka diçka që u
gëzon edhe kur jeni nën lotët e pikëllimit. Ashtu sikur jeta: hidhët dhe
ëmbël... 

Për më shumë, lexoni në numrin festiv të revistës “Kosovarja”.         

                                               

Bleje edhe online kliko KËTU

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/per-jete/