Prekëse, këndon për babain e sëmurë kjo vajzë i bën të gjithë me lotë

Prekëse, këndon për babain e sëmurë kjo vajzë i bën të gjithë me lotë
Prekëse, këndon për babain e sëmurë kjo vajzë i bën të gjithë me lotë
Prekëse, këndon për babain e sëmurë kjo vajzë i bën të gjithë me lotë

Se ç’mund të bëjë babai për fëmijët e tij, kjo tashmë dihet. Por shpesh herë habitin sjelljet e fëmijëve me prindërit e tyre.

Në këtë rast, ky baba ishte i sëmurë me kancer dhe fëmijët e tij organizuan një performancë për të, duke i ftuar të gjithë miqtë e familjes.

Vajza i këndoi këngën ‘7 years old’ në versionin e saj, duke shprehur të gjitha kujtimet me të atin dhe në këtë mënyrë i bënë atij surprizë madhështore për ditën e baballarëve. /Lajmi.net/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/per-jete/