Meqё pulovrat janё zgjidhja e vetme, disa kёshilla pёr t'i bёrё ato tё duken mё bukur (Foto)

Meqё pulovrat janё zgjidhja e vetme, disa kёshilla pёr t'i bёrё ato tё duken mё bukur (Foto)
Meqё pulovrat janё zgjidhja e vetme, disa kёshilla pёr t'i bёrё ato tё duken mё bukur (Foto)
Meqё pulovrat janё zgjidhja e vetme, disa kёshilla pёr t'i bёrё ato tё duken mё bukur (Foto)

E kemi thёnё edhe mё parё, pulovrat janё ato mё tё preferuarat gjatё stinёs sё dimrit, sidomos kёto ditё qё i ftohti duket sikur nuk ka ndёrmend tё largohet. Janё tё bukura, tё ngrohta dhe mbi tё gjitha tё kombinueshme me gjithçka.

Nёse keni dy apo tre tё tilla dhe e vetmjazgjidhje qё ju ka mbetur ёshtё t’i vishni vazhdimisht, pёr shkak tё tё ftohtit, atёherё ne do ju tregojmё disa sekrete pёr tё mos rёnё nё kёtё kurth. Mё saktё sekretet do ua tregojnё disa nga ekspertёt e modёs.

Visheni me njё kёmishё tё madhe ose t-shirt tё gjerё

Fokusohuni te pjesa e poshtme

Nuk ka rёndёsi nёse duket apo jo jaka (si dikur). Rёndёsi duhet t’i kushtohet vetёm pjesёs sё poshtme, pёr tё realizuar njё layering sa mё cool.

Provojeni!


Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/per-jete/