Martohuni me dikë që…

Martohuni me dikë që…
Martohuni me dikë që…
Martohuni me dikë që…

Dëshironi martesë të lumtur dhe të sukseshme? Atëherë ndiqni këshillat më poshtë.

Nëse dëshironi martesë të gjatë dhe të suksesshme, atëherë martohuni me dikë që:
1. Ju dashuron ashtu si jeni dhe nuk dëshiron t’ju ndryshojë
2. Që nuk brengoset se a fitoni 100€ apo 10,000€ në muaj
3. Që ju bën të qeshni kur jeni gati të qani
4. Që më përpara të lëndon me një të vërtetë, se që të mban të lumtur me një gënjeshtër
5. Që i pranon frikat tua dhe të ndihmon t’i luftosh ato
6. Që qeshë bashkë me ty dhe që nuk të përqeshë
7. Me të cilin e harron edhe kohën
8. Që të mbështetë dhe të përkrahë pa marrë parasysh se sa herë dështon
9. Që nuk i vjen keq ta pranojë se e ka gabim kur e ka
10. Që të lejon të jesh vetvetja pa të gjykuar /Gazeta Express

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...