Ja sa shpejt mund të zbuloni nëse keni gjetur dashurinë e vërtetë, përmes një testi

Ja sa shpejt mund të zbuloni nëse keni gjetur dashurinë e vërtetë, përmes një testi
Ja sa shpejt mund të zbuloni nëse keni gjetur dashurinë e vërtetë, përmes një testi
Ja sa shpejt mund të zbuloni nëse keni gjetur dashurinë e vërtetë, përmes një testi

Një test i cili do të zbulojë “dashurinë e vërtetë” do të jetë i mundur në vitin 2028, thonë disa nga neurologjistët më të famshëm botëror!

Testi i cili nuk do të ketë dhimbje do të punojë duke zbuluar kemikalet potente të dashurisë në tru, duke përdor një skaner MRI.

Kështu, përderisa shumë çifte do e bëjnë atë për argëtim, të tjerët do ta përdorin atë për t’iu shmangur martesave me personat e gabuar, ose për të zbuluar nëse lidhja e tyre ja vlen, transmeton Indeksonline.

Testi do të zbulojë kemikalin e quajtur “nonapeptides|, i cili prodhohet vetëm nëse personi është vërtetë i dashuruar, kanë treguar hulumtuesit.

Dr Nour ka shpjeguar më mirë për këtë test në Los Angeles, në promovimin e librit të tij të ri “Dashuria e vërtetë: Dashuria e shpjeguar nga shkenca”.

Ai tha: “Kjo teori, mund të tregojë të vërtetën dhe t’ua sqarojë disa personave nëse janë në të vërtetë të dashuruar apo jo”.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/