Ende nuk e dini se çka të vishni për vitin e ri? Ja një përzgjedhje

Ende nuk e dini se çka të vishni për vitin e ri? Ja një përzgjedhje
Ende nuk e dini se çka të vishni për vitin e ri? Ja një përzgjedhje
Ende nuk e dini se çka të vishni për vitin e ri? Ja një përzgjedhje

Viti i ri po afrohet, e shumë vajza dhe gra duan që për këtë natë të ndërrimit të mot-moteve të duken bukur, shkruan “Kosovarja”.

Fustane nga më të ndryshmet ka nëpër dyqane të vendit. Por, juve sigurisht ende nuk iu ka pëlqyer asnjëri.

E për t’ua lehtësuar zgjedhjen e një fustani të bukur, revista “Kosovarja”, u kujdes që t’ua sjell ca modele fustanesh që do i përshtateshin festës së vitit të ri.

Ne bëmë një përzgjedhje për ju, dhe ju jeni ato që vendosni se cilin nga këto modele të fustaneve do ta keni në trupin tuaj për vitin e ri./Kosovarja/

Hidhjani një sy propozimit tonë për ju:

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/