E thotë Barack Obama, ja si ta kuptoni që keni gjetur dashurinë e vërtetë

E thotë Barack Obama, ja si ta kuptoni që keni gjetur dashurinë e vërtetë
E thotë Barack Obama, ja si ta kuptoni që keni gjetur dashurinë e vërtetë
E thotë Barack Obama, ja si ta kuptoni që keni gjetur dashurinë e vërtetë

E kush më mirë se ish-presidenti amerikan mund të jape këshilla mbi martesën apo të gjesh personin e duhur me të cilin do të shpenzosh të gjithë pjesën tjetër të jetës.

Shumë presidentë amerikanë janë përfolur për lidhje jashtëmartesore dhe tradhëti ndaj zonjave të para, por kurrë nuk kemi dëgjuar thashetheme të tilla për ish-presidentin amerikan.

Ai dhe Michelle mund të quhen me plotë gojën “Couple Goals”, martesa e tyre është kaq perfekte dhe ata janë kaq të lumtur me njëri-tjetrin, jo më kot i ka rezistuar kohës.
Por cili ka qenë sekreti i kësaj lidhjeje kaq të fortë dhe të lumtur?

Sipas vetë presidentit, kur je në një lidhje për të kuptuar se personi krahë jush është ai duhuri dhe me të cilin doni të kaloni gjithë jetën tuaj duhet t’i bëni vetes këto 3 pyetje :

1. A është ai/ajo një njeri që më duket mua interesant?
2. A më bën ai/ajo për të qeshur?
3. A do të ishte një mama/baba i/e mire për fëmijët e mi?
Nëse të gjitha përgjigjet janë positive, atëherë konsiderojeni veten me fat. Keni gjetur partnerin ideal!

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/