Dashuria dhe besimi janë si drita e diellit për tokën dhe jetën!

Dashuria dhe besimi janë si drita e diellit për tokën dhe jetën!
Dashuria dhe besimi janë si drita e diellit për tokën dhe jetën!
Dashuria dhe besimi janë si drita e diellit për tokën dhe jetën!

Më kujtohet një shprehje: Drita e së vërtetës është për njeriun, si drita e Diellit për Tokën dhe Jetën. Në pamje të parë kjo shprehje nuk duket e saktë sepse ne nuk mund të jetojmë pa Diellin, por mund të jetojmë për të vërtetën sepse fundja ne jetojmë në gënjeshtër.

E vërteta nuk ekziston, por ekziston halucinacioni për të vërtetën. Besimi për njerëzit është shumë i vështirë për t'u fituar e mjafton vetëm një çast për ta humbur atë.

Një plagë shpirtërore që ti e ke krijuar nga gabimi mund ta shuaj vetëm dashuria e atij që të fal. Por e rëndësishme është të kërkojmë të vërtetën brenda nesh, dhe të jemi të vetëdijshëm për këtë./Kosovarja/

PSIKOLOGE: Antonela Rama

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/