Çuna dhe goca! Nëse doni t’i keni punët mirë, këto janë emojit që duhet dhe nuk duhet t’i dërgoni partnerit tuaj!

Çuna dhe goca! Nëse doni t’i keni punët mirë, këto janë emojit që duhet dhe nuk duhet t’i dërgoni partnerit tuaj!
Çuna dhe goca! Nëse doni t’i keni punët mirë, këto janë emojit që duhet dhe nuk duhet t’i dërgoni partnerit tuaj!
Çuna dhe goca! Nëse doni t’i keni punët mirë, këto janë emojit që duhet dhe nuk duhet t’i dërgoni partnerit tuaj!

Është e lehtë të lodhesh shpejt nga aplikacionet e lidhjeve, që stë cojnë askund por ama një lajm i mirë sapo ka ardhur nga aplikacioni Clover.

Përdoruesit e Clover, që perdorin figurëzat të quajtura emoji kanë 8% më shume mundësi tu përgjigjet një mashkull dhe 5% më shumë mundësi tu përgjigjet një femër.

Megjithatë emojit nuk janë të barabarta dhe nuk krijojnë të njëjtin efekt.Të dy gjinitë

pëlqejnë emojin me zemra tek sytë dhe ate me gjuhë jashtë.

Femrat tërhiqen nga emojit ledhatare të tipit figurza që personifikojnë princesha,figure djalli apo dhe diellin rrëzëllitës. 

Meshkujt pëlqejnë ëmojit me puthje,zemra apo emoji buzësh por tundohen dhe nga ato, që percjellin mesazhin e shkeljes së syrit. Po përsa i përket figurzave të padurueshme? 

Femrat s’durojnë duartrokitjet, ndërsa meshkujt figurzat e unazave dhe mërzitjes duke përfshirë të qarat. Provojeni!

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/