Chocolate Corner, bën festën tuaj një përrallë të vërtetë

Chocolate Corner, bën festën tuaj një përrallë të vërtetë
Chocolate Corner, bën festën tuaj një përrallë të vërtetë
Chocolate Corner, bën festën tuaj një përrallë të vërtetë

Është ndër kompanitë më unike në vend, e cila përkujdeset që festat apo ditëlindjet tuaja t’i kthejë në momente të paharrueshme, shkruan Kosovarja.

Kjo kompani merret me dhurata dhe ëmbëlsira të standardit të lartë europian, e që gjithçka shkon sipas preferencës së konsumatorit.

Chocolate Corner, linja e cila organizon tavolina të ndryshme me kombinime të çokollatave dhe frutave, bën që organizimet tuaja të mbeten gjatë në kujtime.

Kompania bën shërbime të ndryshme, ndër to edhe përgatitjen e çokollatave dhuratë për dasma dhe festa të ndryshme, në mënyrë që klientët të kenë më të lehtë organizimet e tavolinave të rëndësishme./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/per-jete/