Buzëkuqet, këto janë trendet e këtij viti

Buzëkuqet, këto janë trendet e këtij viti
Buzëkuqet, këto janë trendet e këtij viti
Buzëkuqet, këto janë trendet e këtij viti

Tashmë është e ndaluar të thoni: nuk ka një buzëkuq për mua!

Këtë vit do të gjitha nuancat e së kuqes, duke filluar nga ngjyra rozë e deri te ajo portokalli apo nud janë të lejuara. 

Një e lyer buzësh me ngjyrën lejla dhe ju do të ndjeheni tjetër njeri.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/per-jete/