Akulloren e do në gotë apo në kaush? Lexoni çfarë tregon kjo për ty

Akulloren e do në gotë apo në kaush? Lexoni çfarë tregon kjo për ty
Akulloren e do në gotë apo në kaush? Lexoni çfarë tregon kjo për ty
Akulloren e do në gotë apo në kaush? Lexoni çfarë tregon kjo për ty

Akullorja në këtë periudhë të vitit është një ndër produktet më të shitura dhe të preferuara nga ju.

Por a dini se mënyra sesi e hani atë tregon shumë për personalitetin tuaj?

Më poshtë, Shije ju rrëfen disa sekrete të vogla:

Akullore në gotë

Për ju e pëlqeni akulloren në gotë, jeni një person i saktë dhe që e kontrolloni veten shumë.

Akullore në kaush

Ju që e konsumoni akulloren në kaush, ju pëlqen ti jetoni gjërat deri në momentin e fundit.

Akullore me shkop

Nuk të pëlqen të dalësh nga zona jote e rehatisë dhe gjithmonë mendon se e di se çfarë po bën.


Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/per-jete/