Pse nuk po mundem të vendosi me askënd?

Pse nuk po mundem të vendosi me askënd?

Shifra:“Fat a magji”
Jam një vajzë 24-vjeçare, kam pasur shumë kërkesa për martesë, por nuk kam muajt me kërkënd me vendos. Nuk e di a është fati kështu a po më kanë bërë magji...

Përgjigje:

“Ku thonë ka dredhëza shumë, merr shportën e vogël”, thotë një proverb popullor. Më e keqja në fat është kur ke shumë ambicie, por mundësi të vogla. Për të qenë e pranueshme për fat, vlerësoje veten dhe zgjidh rangun tënd. Nëse kërkon ta kalosh rangun, do ta kesh vështirë të vendosësh. Ti ke pasur dikë me të cilin je mësuar mirë, por atij nuk ke mundur t’i takosh. Tani, që të ofrohet dikush apo disa, ata të gjithë janë nën rangun e tij, por ti je mësuar mirë dhe nuk mund të zbresësh nga kali në gomar.

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/magjistarja/