Nuk e dua të fejuarin!

Nuk e dua të fejuarin!

Shifra:“Elona”

Jam fejuar, por nuk e di as vetë se si pranova. Tash jam pishman. Të fejuarin nuk po e dua, edhe pse ai më do... A ndodh të më kenë bërë magji?

Përgjigje:

Fejesa është një kontratë, e cila pret të jetësohet dhe ai jetësim quhet martesë. Fakti se je fejuar nuk do të thotë se çdo gjë ka marr fund mes jush. Nëse nuk e do të fejuarin dhe nëse ndihesh e gabuar që ke bërë atë fejesë është më mirë ta prishni fejesën sesa të martoheni të palumtur. Ti në këtë gjendje nuk i ofron lumturi e as nuk i qon fat në shtëpi. Përkundrazi, e bën të palumtur e martesa e ka për mision lumturinë dhe familjen. Mendoje mirë pozicionin tënd dhe merr vendim për prishje të fejesës. Më mirë të ndaheni sot sesa më vonë.

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/magjistarja/