A do të vijnë ditë të lumtura për mua?

A do të vijnë ditë të lumtura për mua?

Shifra:“E palumtura”

Jam e martuar, kam fëmijë. Jetoj me burrë dhe familjen e tij. Që nga dita e martesës e deri më sot unë nuk jetoj as edhe një minutë të vetëm për veten time... Jeta ime komplet është vetëm në shërbim të të tjerëve.

Deri kur do vazhdoj jeta ime me këtë ritëm monotonie?

Përgjigje:

Ti e ke pranuar këtë lloj jetese në atë familje e kjo kohë ka qenë koha kur e ke dashur burrin shumë dhe  kur ke menduar se jetohet vetëm nga dashuria. Tani e ke kuptuar se nuk jetohet më ashtu dhe gradualisht   dashuria është shkrirë në fëmijë dhe familje dhe tani je aty ku je dhe kjo në këtë pikë është koha kur nuk ndihesh e lumtur. Por, as të tërhiqesh nuk ke mundësi, sepse ka humbur kuptimi i kësaj tërheqjeje. Kjo është dashtë të bëhet me kohë, sepse çdo gjë e ka kohën e vet. Molla kur piqet duhet të vilet e po nuk vilet me kohë ajo bie në tokë dhe kalbet...

Unë shoh se do të vazhdosh kështu deri kur familja  fillon të jetë më bashkëkohore...


Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/magjistarja/