A do të bëhet mirë për mua?

A do të  bëhet mirë për mua?

Shifra:“Pa shifër”
Jam në një lidhje qe dy vjet (edhe ai i shkurorëzuar), por kurrë të qetë nuk jemi. Dalim, por e pamundur është të mos përlahemi për gjëra shumë pa lidhje...
Më tregoni, ju lutem, a do të bëhet mirë ndonjëherë për mua dhe a do të jem e lumtur e të jetoj si njerëzit normal?

Përgjigje:

Nuk bëhen përlarjet për gjëra të imta, por te ju ka gjëra të rëndësishme. Jeni dy vite bashkë dhe nuk jeni në gjendje të definoni asgjë për të ardhmen dhe kjo tregon se te ju diçka nuk shkon. Fakti se ai është i shkurorëzuar nuk do të thotë se ai nuk jeton me dikë apo nuk llogarit në dikë tjetër, prandaj këtu edhe dalin ato probleme për të cilat ti thua se janë probleme pa lidhje. Mos vazhdo tutje pa e definuar lidhjen tënde tek ai: A je në lidhje për argëtim, apo je në lidhje nga e cila pret bashkim me këtë person? Çdo vazhdim i mëtejmë ta komplikon gjetjen e fatit. Kjo mënyrë e të dalit me të është për ty e dëmshme, nëse je në kërkim të fatit...

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/magjistarja/